shortvacation

may Allah bless :)



Going back to UMP just to meet my beautiful ladies.
Plan nak pergi ke Cherating tapi last-last bertukar ke Terengganu.Memang kepala semua tak boleh diikut,dah boleh agak dah sebenarnya.

Always,always and always


and here we are Kemasik ; )


dia yang gila-gila,penyayang,sukakan budak-budak,
sukakan kucing,
ohhh terlupa dia yang suka menyanyi..
peneman dikala berprogram,
peneman dikala nak pergi beli barang,meeting dan apa2 je perkara yang melibatkan program
terima kasih banyak2

apa aku mengarut nie




dia sentiasa ada,
kali kami sakit,kami susah dan dikala kami senang,
dia selalu ada bila kami perlukan dia,
dia yang selalu mengambil berat tentang kami,
well itulah dia,
kak long yang kami sayang

happy birthday Mira,hope you love the choc 


dah lama tak mandi laut
padahal dah sah2 ada papan tanda kata tak boleh mandi
we're just playing with the water only..hehehhe




seeing their smile..bertuahnya aku punya kawan macam korang

Ya Allah kau jagalah persahabatan kami :)
roses are red,
violet are blue,
we maybe separated
but i will always love you

i don't know a perfect person,i only know flawed people who are still worth loving
-john green-





kerana sesuatu yang kita sayang itu adalah ujian dari Dia

-tumblr-


p/s : wahai sibunga,aku tau kau boleh baca apa yang aku tuliskan..puas hati ke tak..hehhee
penat mencari idea kau tahu bunga

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)