saya dan cerpen^^

i really love to read..
sampaikan ada satu masa tue..
i  can finish the whole book only in one day..
the pages :: 2000++
this is me...actually..
books is my love..
i really love book..
i read books,e-novel,cyclopedia and sometimes i do read dictionary..

here i want to share some sites that i like to read..
saya baca site-site ini dikala saya kebosanan..



link --> LalaLand


first time baca novel-novel..
it was superb..
tak macam novel-novel lain..
dan novel yang paling saya suka adalah versus..
from street to Him..
so for those yang nak baca secara online..
this is the link



rasanya blog ini semua orang tahu..
ada banyak cerpen-cerpen dekat situ..
and juga novel-novel bersiri dekat blog itu..
link -->> penulisan2u

and last but not least.

PIONEER WRITERS..
love the style of writing..
the english that she using was totally outstanding..
and the story..
was really enjoyed
tapi rasanya blog tue dah lama tak diupdate..
but here is the link


ps :: ada banyak lagi site-site yang macam nie..ada masa i will update more

2 comments:

missR said...

iraaa. mcm mana nak jadi ulat buku ni.. lagi2 nak bagi buku ilmiah berulat. huhu.

sunshine^^ said...

hahahha...
cmne nak jadi yer..
mmm..
minat itu perlu..