my holiday part 2

 baru terjumpa picture2 nie..
jadi ingat nak kongsi dengan kawan-kawan semua..

location :: langkawi island
date :: last semester break


dalam ferry..
wave + rain


watching an eagles ^^


dayang bunting island..
if i'm not mistaken..
masa kami semua sampai dekat pulau tue..
ada tourist yang mati lemas..
tak sanggup nak tengok..
anak dia yang perempuan menangis ..
wife dia nak turun dalam tasik..
tapi diorang tak bagi..
then bila sampai dekat jeti nak balik..
dia punya parents merayu-rayu nak minta pertolongan..
tapi they need to wait about 2 hours before penyelamat sampai..
lagipun hari tu hari ahad..
orang yang pergi sane.
tak boleh buat benda2 yang tak senonoh..
drink..
cakap besar and etc la..


the eagles in the air


beras basah island


i'm a afraid of high..
time nie hanya tuhan yang tahu..


 

masa jalan2 dekat bridge..
tiba-tiba rasa macam bergoyang..
ingatkan nak pengsan..
rupa-rupanya..
jambatan tu yang bergoyang..
muktamad..lepas nie tak mau naik dah..


perkampungan mahsuri ..
cantik tempat nie..


2 comments:

Qistina Sumaiya...(^_^) said...

ada tak gambar tntg kampung mahsuri tuh lagi?
nak sgt...

sunshine^^ said...

rsenya ad..
nnti saya cari dalm folder..
bnyk sngt pic