K.a.m.I

hari ini nak cerita pasal 2 orang yang boleh dikatakan agak istimewa buat diriku....agak2 siapa ya..of coz bukan boyfriend tapi gilfriends..sahabat dari kecik sampai la sekarang..asal cuti je mesti bertiga...tak kira la nak g keluar ke,makan,beli barang, atau duduk lepak2 kat rumah...mesti bertiga..TIRA n AZIMAH...

first nak cerita pasal TIRA or nama sebenar dy NURUL ATIRA NADIA.kenal dengan tira nie coz kitorang duduk satu taman.kawasan yang kitorang duduk tue mostly warga emas yang dah pencen..budak2 muda yang ada pun cuma beberapa orang je...dia seorang yang cool,suka wat xtvt lasak.ingat lagi masa time sekolah rendah ,kitorang dipilih untuk jadi wakil daerah dalam pertandingan silat..tengah asyik2 praktis..tiba2...::Prakkk...huhuhuhu..(agak2 bunyi apa ye..)...memang sakan la abg2 yag train kitorang gelak...adooiii...kesian la dekat kawan saya..bukan sengaja pun...=).sekarang dy belajar dekat uitm shah alam..dy ambil ukur bahan...boleh pulak dy dapat cos yang saya nak...aishhh....tapi nak wat camne dah rezeki dy kan..redha je la..

nie la cik.tira
ambil gambar nie dlm fb dy..
hihihi...jangan marah ya.

2nd nak cerita pasal AZIMAH atau nama sebenarnya dy NUR AZIEMAH...first kenal dengan dy kalau x silap masa darjah 3 kot..masa tue kitorang dalam kelas yang berlainan..pastu dy pindah masuk kelas kitorang..dy nie seorang yang baik,rajin and most important thing...dy slalu kalahkan kitorang dalam bab2 pointer nie...hasihh...cikgu bagi la can kat kitorg plak dapat dean list...hehehe..boleh kan???...sekarang dy belajar dekat upsi...tak sure dy ambil course apa..dy nie pemalu skit orangnya..so no picture..lepas nie jumpa dy nak denda dia...



No comments: