smiley..

my akira 

saya sebenarnya tak berapa suka sangat dengan doll..tapi klau orang bagi saya terima saje..hihihi..firstly let me introduce..nama dia smiley..saya bagi nama tue sebab  senyum dia manis la…cuba tengok..tersenyum sentiasa.. 

macam tuan dia :P

Image013

 

sorry kawan2…pic senget..maklum la tangkap guna hp cikai je…kalau campak kat dinding pun still ok lagi..hihi..xda la sampai camtue skali saya buat..kita kena appreciate setiap barang yang kita dapat ,sebab bukan senang kita nak dapatkan sesuatu tue..lain la kalau mak n ayah korang jutawan…ape2 pun x baik membazirkan..ok2 back to our topic balik..saya dapat smiley nie dari somebody…bukan kawan,pakwe,or admirer tp dr………………….(korang teka lah sendiri.)

 

Image011

 

ok last but not least…ingat la kata2 nie..

 

senyumlah supaya alam turut senyum melihat anda
-hamka-

2 comments:

♡ Amira Nadia said...

Hye I've changed my blog URL would you pls follow me back? :)
X

tq so much :)

Lizzie Yasmin said...

smily... comel..